MÖHIPPA

Planerar ni möhippa eller svensexa? I Tårtstugan ordnar vi aktiviteter anpassade efter era önskemål. Våra aktiviteter passar lika bra för den lilla intima tillställningen, som den stora, livliga, sammankomsten. Till oss kommer man om man vill ha en interaktiv, glädjefylld och unik upplevelse i en vacker miljö. Idag erbjuder vi följande paket:

Wedding cookies

Tidsåtgång: ca 1,5 h Kostnad: 395:-/person

Prova på att täcka och dekorera bröllopskakor på temat ”Bride and Groom”, bröllopsklänning eller bröllopstårta. Wedding cookies är en perfekt gåva till gästerna och här lär sig hela brud- eller brudgumsföljet att göra dem!

Cupcakedekoration

Tidsåtgång: ca 1,5 h Kostnad: 395:-/person

Prova på att fylla, täcka och dekorera cupcakes tillsammans. Vi lär oss de grundläggande teknikerna och provar på att skapa enkla dekorationer i sockermassa. Kanske är det ett tillfälle att testa och träna på ett bröllopstema?

Tårtdekoration

Tidsåtgång: ca 3 h Kostnad: 645:-/person

Prova på att täcka och dekorera snygga (och goda!) tårtor. Vi lär oss de grundläggande teknikerna för att täcka och dekorera tårtor. Vi provar också på att skapa enkla blommor av sockermassa och tips på hur man designar en tårta.

 

Har ni andra önskemål, hör gärna av er till karin@tartstugan.se, så sätter vi samman ett program som passar just er.