BRÖLLOP

 

Konsultation med provsmakning

Inför beställning av bröllopstårta kan ni boka in en konsultation med provsmakning i Tårtstugan till en kostnad av 500:- vardagar mellan 9-15 eller 650:- under helger och kvällar. Då kan vi tillsammans skapa en bild av tårtans utseende och innehåll. Ni får gärna ha med er något som går i stil med ert tema (inbjudan, något från dukning, bild på blommor/bukett, färgprov av något slag eller någon bild på en tårta i den stil ni tänkt er). Har ni ingen klar bild av er tårta så kommer vi fram till det tillsammans! Kika gärna på våra bröllopstårtor i vårt Bildgalleri. Efter provsmakningen sammanställer jag en bekräftelse med detaljerna för just er tårta, vilken ni får via mail. 

(Det går självklart bra att boka er bröllopstårta även utan konsultation. Då pratar vi igenom er beställning via mail eller telefon istället).

Vid konsultationen erbjuds ni prova minst 3 olika smaker på tårtbotten och 3-6 smaker på fyllning (i tårtan rekommenderar jag att ha 1 sorts botten samt 2 olika fyllningar). 

Konsultationen gäller för 2 personer, men säg gärna till om ni önskar bjuda med någon mer, så brukar jag kunna ordna med lite extra provsmaker.

När ni bokar er konsultation, skicka gärna med nedanstående information:

  • Vilka smaker på botten och fyllning önskar ni prova?
  • bild på någon tårta ni tycker om, en klänning som ni vill att tårtan ska matcha, någon blomma ni vill ha i tårtans dekor eller annat som går igenom i ert tema), så bifoga gärna dessa i ert mail.
  • Ange gärna ungefär vilken prisklass ni har tänkt er, så är det lättare för mig att ta fram ett förslag på design som passar er.

Bröllopscupcakes

Ni kan även beställa bröllopscupcakes istället för bröllopstårta. Det kan vara perfekt om man vill kunna erbjuda varje gäst en individuell godsak och det är även ett bra alternativ om man kanske vill kunna variera smakerna på sin bröllopstårta. Varför inte ha en Bride- och en Groom-smak som även får speglas i designen?

Dessertbord

För de som inte är så förtjusta i tårta, eller kanske vill ha en mer mingelvänlig dessert, kan ett dessertbord vara ett perfekt alternativ. Då kan man komponera desserten av flera olika lyxiga bakverk,  och kanske en lite mindre tårta för brudparet att skära i. Exempel på vad man kan fylla sitt dessertbord med är:

– mini cupcakes

– cake pops

– macarons 

– smågodis i matchande färger

Passande fat och skålar kan självklart lånas och återlämnas under veckan efter bröllopet. Det här är också ett roligt alternativ om man vill bjuda in några av gästerna att bidra med något speciellt bakverk. Ett dessertbord kan ju kompletteras med alla möjliga godsaker.

Wedding giveaways, gåvor till gästerna

Små ätbara presenter till gästerna, antingen små dekorerade kakor (kanske som bride and groom), macarons eller vackert inslagna cake pops. Dessa är även utmärkta att använda som placeringskort till gästerna. 

Avhämtning eller leverans

Om er tårta är på 3 våningar eller färre går det bra att hämta tårtan dagen innan eller om ni eller någon bröllopsgäst vill hämta den samma dag som bröllopet sker. Ni får låna transportboxar vilka ni lämnar åter i samma skick som ni hämtade dem i, senast 5 dagar efter bröllopet. Tårtan måste stå plant då den transporteras, gärna i bagageutrymmet och aldrig i sätet!

Beställningar levereras till följande kostnad:

Norrtälje tätort: 350:- (för kringliggande orter tillkommer 25:-/km enkel väg)

Uppsala: 950:-

Stockholm – norrort (Täby, Vaxholm, Solna): 1 200:-

Stockholm – innanför tullarna: 1 600:-

För längre transporter, be gärna om offert så löser vi det.

Vi levererar tårtorna i stadiga kylboxar. Dessa kan även lånas för förvaring fram till servering. Kylboxen återlämnas sedan inom 5 dagar efter bröllopet.

Det finns ett begränsat antal leveranstider per dag, så boka dessa i god tid.

 
Bokningsregler

Hela kostnaden för er beställning betalas ca 2 veckor innan bröllopsdatumet (vi skickar fakturan ca 4 veckor innan bröllopsdatum).