BARNKALAS

Tillsammans med personal från Tårtstugan får barnen själva fylla, täcka och dekorera 2 cupcakes – en till fika och en som de får ta med sig hem! Vi provar på spritsteknik, att göra små sockerblommor och jobbar med sockermassa och marsipan i alla möjliga färger.

Om ni önskar kan dekoren även följa ett tema (prinsess, pirat eller varför inte zoo) och finns det önskemål om gluten- eller laktosfritt så kan det också ordnas (kostnad varierar beroende på tema, specialkost ordnar vi utan extra kostnad!).

I grundpaketet (295:-/barn) ingår:

 1. cupcakekurs 1,5 h med 2 cupcakes/barn
 2. personal som tar hand om barngruppen 2 h
 3. fika med frukt, festis och cupcake från kurs
 4. en fin påse som barnen kan ta hem sin vackra cupcake i

Tidsåtgången är ca 2h, men kalasbarnet och föräldrar får gärna komma en liten stund innan kalasstart. I dag kan vi ta emot barnkalas med 6-15 barn (6 barn är minsta antal) och aktiviteten passar bäst för barn som fyller från 8 år och uppåt.

Upplägg

Vi tar emot barnen i Tårtstugan, hälsar välkomna, visar presentbord där vi även dukar upp med lite kaffe och fika till kalasbarnets föräldrar (om de inte är med och pysslar förstås). Barnen får sedan pyssla sin egen namnskylt, som gör det lite lättare för oss att se till alla barn under aktiviteten – alla ska känna sig uppmärksammade under sin tid hos oss!

Därefter kör vi direkt igång med cupcake-aktiviteten som brukar ta ungefär 1,5 h. Smaker på bottnar och fyllningar kan anpassas, självklart ska kalasbarnets favoriter finnas med!

Efter kursen får barnen frukt, festis och en av sina kreationer till fika. Om det finns tid över så avslutas kalaset med presentöppning eller kanske lite lek i trädgården.

Tillval

Om ni vill piffa upp ert kalas lite extra, finns det en hel del spännande tillval:

 • specialdesignad tårta – i samband med kalas betalar ni endast 69:-/bit och får då en
  tårta designad efter kalasets tema
 • macaroons – 20:-/st
 • dessertbord efter kalastema (dekor, tårta samt ytterligare 2 bakverk på kalastema) – från 149:-/barn

Bokning

Vill ni boka ert kalas hos oss? Skicka en förfrågan till karin@tartstugan.se med följande information:

 • önskat datum och tid på dagen ni föredrar
 • antal barn
 • Tema/tillval

Vi återkommer så fort vi kan med bekräftelse på om ert datum är möjligt att boka och besvarar era frågor och funderingar.

Välkomna!