EVENT

Vi skräddarsyr er tårtan eller cupcaken till både event precis som ni vill ha den, både vad gäller innehåll och utseende. Det är lika viktigt för oss att tårtan/cupcaken är god som att den är vacker och det absolut viktigaste är att ni blir mer än nöjda med tårtan på er bröllopsdag!

Konsultation med provsmakning

Inför beställning av någon av våra produkter till en event kan ni boka in en konsultation med provsmakning i Tårtstugan till en kostnad av 350:- vardagar mellan 9-15 eller 500:- under helger och kvällar. Då kan vi tillsammans skapa en bild av tårtans utseende och innehåll. Ni får gärna ha med er något som går i stil med ert tema (inbjudan, något från dukning, bild på blommor/bukett, färgprov av något slag eller någon bild på en tårta i den stil ni tänkt er). Har ni ingen klar bild av er tårta så kommer vi fram till det tillsammans! Kika gärna på våra bröllopstårtor i vårt Bildgalleri.

(Det går självklart bra att boka er produkten även utan konsultation. Då pratar vi igenom er beställning via mail eller telefon istället).

Vid konsultationen erbjuds ni prova 2-3 olika smaker på tårtbotten och 3-6 smaker på fyllning (i tårtan har ni möjlighet att ha 1 sorts botten samt 2 olika fyllningar). Välj smaker här.

Konsultationen gäller för 2 personer, men säg gärna om ni önskar bjuda med någon mer, så försöker vi ordna lite extra provsmaker.

När ni bokar er konsultation, skicka gärna med nedanstående information:
• Vilket datum?
• Hur många gäster väntar ni er?
• Plats för eventet
• Vilka dagar och tider har ni möjlighet att komma?
• Vilka smaker på botten och fyllning önskar ni prova?
• Vill ni visa oss någon bild (t.ex. bild på någon tårta ni tycker om, en klänning som ni vill att tårtan ska matcha, någon blomma ni vill ha i tårtans dekor eller annat som går igenom i ert tema), så bifoga gärna dessa i ert mail.
• Ange gärna ungefär vilken prisklass ni har tänkt er, så är det lättare för oss att ta fram ett förslag på design som passar er.

Cupcakes

Ni kan även beställa cupcakes istället för tårta. Ställning till dessa finns och går utmärkt att låna (återlämnas inom 5 dagar efter eventet).

Dessertbord

För de som inte är så förtjusta i tårta, eller kanske vill ha en mer mingel-vänlig dessert, kan ett dessertbord vara ett perfekt alternativ. Då kan man komponera desserten av flera olika lyxiga bakverk, och kanske en lite mindre tårta för brudparet att skära i. Exempel på vad man kan fylla sitt dessertbord med är:

• mini cupcakes
• cake pops
• macarons
• dekorerade kakor

Passande fat och skålar kan självklart lånas och återlämnas under veckan efter evenet.

Giveaways, gåvor till gästerna

Små ätbara presenter till gästerna, antingen små dekorerade kakor, macarons eller vackert inslagna cake pops. Dessa är även utmärkta att använda som placeringskort till gästerna.

Avhämtning eller leverans

Om er tårta är på 3 våningar eller färre går det bra att hämta tårtan dagen innan eller om ni  vill hämta den samma dag som eventet sker. Ni får låna transportboxar vilka ni lämnar åter i samma skick som ni hämtade dem i, senast 5 dagar efter eventet Tårtan måste stå plant då den transporteras, gärna i bagageutrymmet och aldrig i sätet!

Beställningar levereras till följande kostnad:

Norrtälje tätort: 250:- (för kringliggande orter tillkommer 25:-/km enkel väg)
Uppsala: 850:-
Stockholm – norrort (Täby, Vaxholm, Solna): 1 000:-
Stockholm – innanför tullarna: 1 500:-
För längre transporter, be gärna om offert så löser vi det.

Vi levererar tårtorna i stadiga kylboxar. Dessa kan även lånas för förvaring fram till servering. Kylboxen återlämnas sedan inom 5 dagar efter bröllopet.

Det finns ett begränsat antal leveranstider per dag, så boka dessa i god tid.

Bokningsregler

Hela kostnaden för er beställning betalas ca 2 veckor innan bröllopsdatumet (vi skickar fakturan ca 6-4 veckor innan eventsdatum).